Нападателят на Арсенал Габриел Жезус разкри защо е решил да напусне Манчестър

...
Нападателят на Арсенал Габриел Жезус разкри защо е решил да напусне Манчестър
Коментари Харесай

Габриел Жезус: Гуардиола беше причината да си тръгна от Манчестър Сити

Нападателят на Арсенал Габриел Жезус разкри за какво е решил да напусне Манчестър Сити през лятото. Бразилският национал дебаркира ан " Емиратс " против 45 милиона паунда. Той съобщи, че повода да си тръгне от първенеца на Англия заради това, че не се вписва в схемата на игра на мениджъра Хосеп Гуардиола.

" Гуардиола има свое виждане за футбола и за това какво желае на терена. Вече от теб зависи дали ще го приемеш или не. Ако не си склонен, споделят ти " благодаря " и те изпращат да търсиш друго предизвикателство. Дълго време се помирявах и се пробвах да се нагодя, само че в един миг си споделих:

" Наистина ли желая това за себе си? ". Благодарих му за всичко, той ме разбра и всеки продължи по пътя си. В Арсенал всичко е доста по-различно. Футболът е друг, разнообразни играчи, разнообразни модели на игра ", показа той Жезус за " ESPN Бразилия ".

" Имах дълъг диалог с Артета за метода на игра на Арсенал. Той ме познава, аз също го познавам, бързо разбрах какво желае от мен. Сега съм по-свободен на терена, играя с усмивка и се пробвам постоянно да давам най-хубавото ", приключи той.
 Арсенал няма да може да разчита на Емил Смит- Роу до края на годината
Арсенал няма да може да разчита на Емил Смит- Роу до края на годината

Играчът е претърпял интервенция

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР